Het beheer van ICT infrastructuren is van cruciaal belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Met de beheeroplossingen van Easy Solutions kan deze continuïteit gewaarborgd worden.  Met onze kennis van Asterisk,  Microsoft en Linux (servers en clients),  PHP + HTML + MSQL, backup en beveiligingsoplossingen en procedures, office applicaties en vele andere software en hardware, staan onze technische specialisten klaar voor u om  uw IT omgeving in te richten en te beheren.

Met de service Elektronische Factuur heeft u uw rekeningen van Easy Solutions altijd online en zijn uw maandfacturen met één druk op de knop beschikbaar. Zo kunt u uw facturen snel en overzichtelijk vergelijken met die van voorgaande maanden. Snel beschikbaar via de website van Easy Solutions.
Voice Monitor is een aanvullende dienst van Easy Solutions waarmee u management-informatie krijgt over de telefoniediensten die u bij Easy Solutions afneemt. Deze informatie geeft u de mogelijkheid om telefoonverkeer te analyseren en de bijbehorende gesprekskosten toe te wijzen aan uw interne kostenplaatsen.

Bij Easy Solutions kunt u de kwaliteit van onze dienstverlening in de gaten houdt. Hiervoor hebben we een aantal rapportages ontwikkeld, namelijk: Service level agreement rapportage,  bandbreedte rapportage, quality of service rapportage, netwerk performance rapportage en trend analyse.

Easy Solutions levert maandelijks verschillende rapportages over de beschikbaarheid en werking van diensten. In sommige gevallen ontvangt u de informatie via de selfservice portal.

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden op dit gebied? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.