Easy Solutions kent meerdere hosting- en housing oplossingen met diverse specifieke kenmerken. De drie basistypen zijn Shared hosting, Dedicated hosting en Housing. Bij ieder hostingpakket van Easy Solutions krijgt u een gratis domeinnaam.

De diverse mogelijkheden van Easy Solutions voor het hosten van websites verschillen van elkaar in de keuze voor het platform (besturingssystemen Linux of Windows), de beschikbare schijfruimte, het inbegrepen dataverkeer, het aantal POP3-boxen en de ondersteuning voor eigen e-mailservers.

Domeinnamen
Easy Solutions biedt u de mogelijkheid om voordelig en snel domeinnamen te registreren.

Shared hosting
Shared hosting is een dienst speciaal voor het midden- en kleinbedrijf met hoge kwaliteitseisen. De webhosting diensten zijn toepasbaar voor organisaties die hun website en zakelijke e-mail onder hun eigen domeinnaam wensen te gebruiken.

Dedicated hosting
Dedicated hosting gaat een stap verder, want hiermee krijgt u zelf het beheer over een eigen server in het datacenter van Easy Solutions. De server wordt opgeleverd met het besturingssysteem Linux of Windows en is schaalbaar zodat deze kan meegroeien met de website en uw bedrijf.

Housing
Met housing huurt u uw eigen ruimte in het datacenter van Easy Solutions. De aanschaf, installatie, configuratie en het onderhoud en beheer van de server doet u zelf. Hierdoor houdt u zelf toezicht op de bedrijfszekerheid van uw diensten.

Wilt u meer weten over onze hosting en housing activiteiten? Neem dan contact op met een medewerker van Easy Solutions.