Easy Solutions heeft meer dan tien jaar ervaring met het leveren van telefonie en ondersteunende diensten voor bedrijven in de telecommunicatie industrie.

Vanuit Den Haag werken de technische specialisten aan Telecom & ICT projecten. Deze combinatie is het hart van het bedrijf en zorgt ook voor onze continuïteit in de toekomst.

Met ons nationaal en internationaal succes in de carrier to carrier Wholesale business en maatwerkprojecten voor grote zakelijke dienstverleners zoals de ABN AMRO is het ons gelukt een stabiele organisatie te ontwikkelen waar klanten en partners op terug kunnen vallen.

Sinds enige jaren heeft Easy Solutions ook haar pijlen gezet  op de zakelijke markt om haar expertise en diensten ook voor ondernemers beschikbaar te stellen.  Wij verwelkomen daarom graag nieuwe ondernemers die, net als wijzelf, houden van helderheid en het beste willen voor de zaak.

 

Strategie.
Easy Solutions richt zich op de integrerende wereld van ICT en telecommunicatie.

Wij begrijpen dat bedrijven geen verstand willen hebben van complexe infrastructuren maar telecommunicatie en ICT in willen zetten als middel om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken en moeten kunnen vertrouwen op de oprechtheid van hun leverancier.

Wij helpen onze klanten om de diverse beschikbare oplossingen effectiever in te zetten en kunnen dat omdat wij, als een van de oudste leveranciers aan bekende partijen,  over een zeer brede ervaring beschikken over het gehele spectrum van ICT en Telecom.

Daarnaast ondersteunen wij onze partners om hun klanten de beste Telecommunicatie- en ICT oplossingen te leveren.