Easy Solutions PBX is een zakelijke telefonieoplossing die volledig integreerbaar is met iedere bestaande infrastructuur.

Ongeacht of u nu gebruikmaakt van het alom bekende kopernetwerk van PTT, de beschikking heeft over geavanceerde glasvezel infrastructuur,of net een nieuwe telefooncentrale heeft aangeschaft en een nieuw contract bent aangegaan: Onze  PBX is dé oplossing waarmee u gegarandeerd 30% bespaart op uw telecommunicatiekosten van het afgelopen jaar.

Onze PBX systeem is geschikt van kleinere ondernemingen vanaf 5 medewerkers. Voor grotere ondernemingen met meerdere vestigingen en mobiele werknemers is PBX Enterpise ontwikkeld.  Afhankelijk van uw situatie, volledig maatwerk voor de prijs van standaard diensten en met een hogere service!

Het voordeel van onze PBX is dat u niet hoeft te investeren in een dure telefooncentrale met bijbehorende onderhoudscontracten maar uw telefonie en bijbehorende infrastructuur volledig uit kunt besteden aan Easy Solutions met real time inzicht in de beheerkosten. Schaalbaar en met permanente 24×7 bewaking.. U kunt desgewenst maandelijks betalen voor de diensten die u wenst voor het aantal gebruikers dat u op dat moment actief heeft, ongeacht of deze op een vestiging zitten of vanuit huis actief zijn.  Deze flexibiliteit zorgt er tevens voor dat u niet meer gebonden bent aan een vaste locatie, maar vanuit elke plek ter wereld kunt inloggen. PBX wordt automatisch voorzien van  de nieuwste functionaliteiten, waardoor u altijd beschikt over het meest moderne telefocommunicatiesysteem.

Overal bereikbaar via één nummer
Dat kan met PBX van Easy Solutions . Uw nummer op kantoor is ook thuis of onderweg bereikbaar. Door PBX op basis van Voip te koppelen via uw IP-VPN en gebruik te maken van xDSL, Extended Ethernet of glasvezel kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige PBX telefonienetwerk. Niet alleen alle vestigingen maar ook mobiele nummers en nummers van thuiswerkers kunnen geintegreerd worden met uw centrale bedrijfsomgeving. Niet alleen ideaal als aanzet voor ‘Het Nieuwe Werken’ maar ook handig als u uw gesprekskosten laag wilt houden

Géén verrassingen meer weken achteraf maar altijd direct inzicht in uw kosten.   Wij verzorgen uw telecommunicatie; u richt zich op uw business.

Voordelen:
– U bespaart gemiddeld 30% op uw totale communicatiekosten

– U betaalt een vast bedrag per maand per werkplek

– Eén provider, één factuur, één helpdesk

– Géén verrassingen meer: Gewoon betalen voor wat u werkelijk belt en DIRECT online inzicht!

– Onderhoud en beheer volledig verzorgd door Easy Solutions

– Gegarandeerde beveiliging, spraakkwaliteit, continuïteit

– U bent als klant belangrijk; Wij zijn dus altijd bereikbaar en zonder wachtrijen

– Easy Solutions regelt de volledige overstap en garandeert uw bereikbaarheid.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw organisatie? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij nemen dan de gewenste situatie met u door en u ontvangt van ons een gepaste aanbieding waarin wij u kosteloos het voordeel voor uw situatie voorrekenen.

Multitenant Realtime PBX

Available functions.

Conferencing
Ring groups
Hunt lists
Paging
Intercomms
GeoIP blocking
Regional outbound caller ID
CNAM with cache
Remote phone reboots
SIP and RTP encryption
Condition variable BLF
FMFM confirmation
Call forwarding
Extension BLF
Virtual Extensions
Hot Desking
Email template

Flows
Custom destinations
AGI scripts
DISA
Feature codes
Fail2ban integration
Defaults
Parking lots
Stats
Least Cost Routing (LCR)
Video calls
Instant recording and pause
SIP decoding and debugging
Attended transfer
Streaming MOH
Multiple recording storage backend

Short numbers
Conduits
Caller ID blacklist
Call campaigns
Voicemails
CRM integration
Nat control
Dial by name
Phone provisioning
PIN code dialing
Round robin provider selection
Find Me/Follow Me
BLF parking lots
Spy, barge and whisper
Call history
Routing profiles

Phone books
Phone provisioning
MOS calculation
Caller ID modding
Multiple MOH
Billing (postpaid and prepaid)
Antifraud
Wallboards
Recording
FMFM and additional destinations
Advanced routing for calls
REST API
Blind transfer
Call waiting
Call pickup
Mobile twinning

3x Antifraud

Several tools have been integrated to minimise the risk of a fraud. GeoIP database allows you to limit countries that can be connected, Fail2ban will stop brute force attacks and Call cost limit will automatically stop compromised accounts.

100% White label

Don’t disclose any info about the product you are using. You are free to remove any reference to the MiRTA PBX brand and apply your own brand and theme. Multiple themes can be configured based on the URL used for access.