Het Telecom platform van Easy Solutions behoort vanwege de verregaande intelligent Billing- & Routingfunctionaliteiten technisch tot de top 10 netwerken in de wereld en heeft dubbele interconnectie met vrijwel ieder land en elke operator waar ook ter wereld. Daarnaast biedt dit platform, in tegenstelling tot de meeste andere Telecom carriers in de wereld, de mogelijkheid van Real-time Reporting & Billing. Door onze sterke concurrentiepositie op de internationale markt zijn wij ook in staat om voor onze partners en klanten sterk concurrerende tarieven aan te bieden.

Daarnaast is  Easy Solutions daardoor in staat tot het leveren van de hoogste servicelevels en rerouting faciliteiten en levert desgewenst ook additionele zaken als white labeled billing, eindapparatuur en service op klantlokatie. Hierdoor is iedere partner, onafhankelijk van zijn propositie in staat om een volledig pakket aan diensten te leveren aan zijn eindklanten; zowel als partner/reseller of als virtuele operator met bijbehorende services.

Wij exploiteren voor onze klanten een centraal netwerk operatie centrum (NOC) in Den Haag. Dit centrum controleert 24 uur per dag per jaar door alle netwerkverbindingen van Easy Solutions en haar dochterondernemingen.

Prijzen en routes
De prijzen in de Wholesale markt liggen lager dan de prijs die de consument  betaalt en kunnen van dag tot dag veranderen. Een prijslijst met alle bestemmingen wordt een “A to Z price list” genoemd. Kwalitatief betere routes worden vaak ‘premium routes’ genoemd. Easy Solutions levert deze premium routes.

Voip en TDM
Verbinden op basis van traditionele telefoonlijnen heet TDM. Verbinden via VoIP wordt echter steeds belangrijker in de Wholesale markt, en is een specialiteit van Easy Solutions.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor samenwerking? Neem dan contact op met onze medewerkers.